Remodelar el Galliner


09·01·2013 - Ens estem tornant molt manetes i vam decidir ja fa dies remodelar una part del galliner. L'antic galliner estava fet a base de retals de fustes, xarxes, plàstics i tota mena de material reciclat que a la llarga s'ha anat deteriorant i era força desagradable a la vista, de fet, us ensenyem una imatge de ¡l'abans i el després!

Paret feta amb retalls de tot tipus de material i en molt mal estat.
Vam tenir la idea de substituir tota aquesta paret per malla de galliner i així poder tindre una visió més amplia i neta del galliner, d'aquesta manera podem veure les gallines només arribar a l'hort ja que ens queda just a l'entrada i elles estaràn més amples i còmodes.

Paret substituida i visió general del galliner
Qué us sembla? Val a dir que encara estem de neteja i muntatge per això podeu veure una caseta i bosses dins del galliner (en aquesta part del galliner per ara no hi habiten gallines). En molt breu traslladarem la caseta i la col·locarem a un altre estable i quedarà oberta la remodelació del galliner per que les gallines el disfrutin!

La xarxa esta enterrada a terra i cimentada amb les toxanes (es veuen una mica tortes :-)) i per la part superior i lateral va grapada. Hem tensat el màxim possible la reixa per tal de que quedi el més elegant posible així com també ho hem fet amb la porta d'entrada al galliner.

Per cert, la malla de galliner te les seves complicacions... ¡uf... quina feinada!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada